Deze website is bedoeld als hulpmiddel bij het boek alfabet van Charlotte Dematons. Zoek je speciale woorden in het boek die je (nog) niet hebt kunnen vinden? Op deze site vind je alle dingen, dieren, dino’s en doe-woorden die in het boek getekend zijn en de plaatsen waar ze staan!

Hoe werkt het?
Kies onderaan de pagina een letter om een lijst te zien van woorden die met die letter beginnen. Klik dan op een woord in de lijst en er verschijnt een handje dat de plek in de tekening aanwijst waar dat woord is getekend!

Printbare woordenlijst
Download via deze link de printbare woordenlijst.

Lesbrief
Speciaal voor de middenbouw van het primair onderwijs ontwikkelde Firma Fluks een aantal lestips bij alfabet. De lesbrief met tips is hier gratis te downloaden: www.alfabetboek.nl/lesbrief.

Gratis app
Voor je smartphone of tablet is speciaal een (gratis) app ontwikkeld. Wanneer je vanuit de app je telefoon of tablet met de camera boven het boek houdt, verschijnen alle woorden op je scherm!
Deze website
Op deze website vind je lijsten met de woorden bij het boek alfabet van Charlotte Dematons. Open de website op tablet, laptop of computer om de woorden te localiseren.

Download de app hier voor Apple en Android.


Let op - minimale systeemvereisten voor Apple apparaten:
Hardware:
– iPhone 6s en iPhone 6s Plus of nieuwer
– iPhone SE
– iPad (2017) of nieuwer
– iPad Pro
Besturingssysteem:
– iOS 11 of nieuwer

Het boek alfabet van Charlotte Dematons is te koop in de boekwinkel of te bestellen via: http://www.hooglandvanklaveren.nl/boek/alfabet-0.

© Uitgeverij Hoogland & Van Klaveren
© Charlotte Dematons
Webontwerp: erikvanderveen.com

up
up

woordenlijst letter

download printbare woordenlijst